FttO –  Meer Dan Alleen Glasvezel voor Bedrijven

“Glasvezel heeft de toekomst. Dat zeggen ze allemaal maar Dark Fiber dacht met ons mee of er misschien kosteneffectievere oplossingen waren.

Nu hebben we FttO met een radio verbinding op ons terrein” – Nabuurs

24/7 Business Support

Darkfiber.nl levert de beste zakelijke support in Nederland. Onze klantenservice is 24/7 voor u beschikbaar en wordt bezet door engineers. Zo krijgt u altijd direct antwoord op uw technische vragen.

Nooit meer wachten op callcentermedewerkers die een checklist afwerken.

Nooit meer een halve dag kwijt zijn om erachter te komen dat een poort verkeerd geconfigureerd blijkt.

Waarom FttO van DarkFiber?

Wij leveren al meer dan 20 jaar zakelijke internetverbindingen. Eerst koper, nu glasvezel. Wij kennen de markt zo goed dat we altijd de beste oplossing vinden.
FttO bieden wij standaard 1:1 aan. Dat wil zeggen geen overboeking, dus geen andere bedrijven waarmee u de verbinding deelt. Zo bent u verzekerd van uw snelheid. Het verschil merkt u vooral op piekmomenten,
Wij bieden een zeer hoge uptime garantie van 99,9%. Deze SLA vindt u bij weinig andere aanbieders. Bij problemen lossen wij ze sneller op dan elk ander bedrijf.

Ze denken goed mee over mogelijke oplossingen

“We begonnen met de behoefte aan een darkfiber verbinding, maar hebben uiteindelijk gekozen voor FttO. Dit was namelijk veel goedkoper. Zonder DarkFiber.nl hadden we dus veel te veel betaald voor onze verbinding.

Adidas

Adidas FttO

dark fiber tussen twee locatie

Meest Betrouwbare Provider

De meest betrouwbare provider biedt u meer dan alleen een verbinding. Zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van internet voor uw bedrijf. Geen collega’s meer die bellen over trage verbindingen of verbindingen die eruit liggen. Wij nemen de zorgen uit handen.

ACM kwaliteit

Ontbundelde Toegang

De ACM heeft eind 2013 onderzoek gedaan naar de concurrentie op de zakelijke glasvezel markt. Uit dit onderzoek is gebleken dat er nog voldoende concurrentie is waardoor de verplichtingen, opgelegd door de ACM, niet nodig zijn. Wij zijn een van de partijen die de concurrentie aangaat met KPN om bedrijven van de beste oplossing te voorzien.

Glasvezel aanleggen

Glasvezel Aanleggen

Is er geen glasvezel inpandig aanwezig? Dan zullen wij het glasvezel aanleggen zodat u van een snelle verbinding gebruik kan maken. Van te voren verzorgen wij een uitgebreide Site Survey waarin we een inschatting maken van de situatie en de benodigde graafwerkzaamheden. Vervolgens wordt alles geregeld van vergunningaanvraag bij de gemeente tot aansluiting in het pand.

Op zoek naar FttO? Op Zakelijk-Glasvezel.nl wordt Zakelijk Glasvezel van meerdere providers in Nederland vergeleken, zodat je precies weet welke diensten aansluiten bij de behoeften binnen je bedrijf.

Vraag nu FttO aan!

DarkFiber levert FttO Altijd en Overal

Bent u de volgende tevreden klant van ons? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Vraag nu FttO aan!
Vraag nu FttO aan!

DarkFiber levert FttO Altijd en Overal

Bent u de volgende tevreden klant van ons? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Vraag nu FttO aan!