Wij Leveren Uw Verbinding Altijd!

Darkfiber.nl is een initiatief van DataWeb. DataWeb is sinds 1994 actief als onafhankelijke Internet Service Provider in de zakelijke markt. DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is als onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen.

Bekijk onze referenties

Kenmerkend voor DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen. DataWeb beschikt over eigen netwerkinfrastructuur in TeleCity1 te Amsterdam.

Isetta's Ethernet.nlKwaliteit, betrouwbaarheid, het leveren van totaaloplossingen op maat en een lange termijnrelatie met de klant, zijn de uitgangspunten van DataWeb. DataWeb is deelnemer en staat onder toezicht van de volgende organisaties:

 Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit
 Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers
 Stichting Internet Domeinregistratie Nederland
 Agentschap Telecom
 RIPE NCC

DataWeb levert alle verbindingen, van welke carrier dan ook, die binnen en buiten Nederland in de grond liggen. Hierdoor kan DataWeb als onafhankelijke aanbieder bij u ter plaatse de meest gunstige verbinding selecteren. DataWeb heeft daarom altijd de beste oplossing op maat voor handen.

DataWeb gebruikt voor de verbindingen uitsluitend apparatuur van topmerken als:

Cisco Systems, Inc.
Juniper Networks
Foundry Networks

Onze Ervaring

Al meer dan 20 jaar leveren wij dataverbindingen naar tevredenheid van onze klanten.

Bent u onze volgende tevreden klant?

Onze Tevreden Klanten