Over ons

  • Datacommunicatie specialist sinds 1994
  • Vakkundig advies
  • Voor midden- en grootbedrijf

Altijd de juiste zakelijk internet oplossing

Darkfiber.nl is een initiatief van DataWeb. DataWeb is sinds 1994 actief als onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) voor de midden- en grootzakelijke markt en (semi)overheidsinstanties. Met bijna drie decennia ervaring op het gebied van datacommunicatie helpen onze experts je bedrijf bij het kiezen van de juiste zakelijk internet oplossingen. We hebben voor iedere onderneming een passende oplossing die voldoet aan alle mogelijke voorwaarden.

Altijd en overal verbonden

DataWeb heeft een eigen infrastructuur en levert verbindingen over de netwerken – van welke carrier dan ook – die binnen en buiten Nederland aanwezig zijn. Het multi-carrier systeem stelt DataWeb in staat op elke plek wereldwijd internetverbindingen te leveren

Altijd een goed ontwerp Altijd een goed ontwerp

In het voortraject denken we samen met u het ideale netwerk ontwerp uit. Door onze ervaring weten we wat wel/niet goed werkt in (bijna) elke situatie. Zo bent u verzekerd van een toekomstvaste inrichting van uw netwerk.

Snelheden van 100 Gbit/s en hoger Snelheden van 100 Gbit/s en hoger

De bandbreedtes die u met Dark Fiber realiseert zijn enorm. De snelheid is gegarandeerd en mogelijk tot 100 Gbit/s. Meer bandbreedte nodig? Met parallelle fibers is nog veel meer mogelijk.

Controle over uw netwerk Controle over uw netwerk

U (of uw automatiseerder) behoudt volledige controle over het netwerk. Wij managen de dark fiber zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw netwerk.

Essentieel voor veeleisende toepassingen

Nieuws
CWDM vs. DWDM
CWDM vs. DWDM

CWDM of DWDM? Het verschil is vaak niet duidelijk. Wat…

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag offerte aan