Dark Fiber voor het onderwijs

  • Elke locatie verbonden
  • Veilig en betrouwbaar
  • 99,9% uptime garantie

Verbindingen met de hoogst mogelijke zekerheid

Een internetverbinding is een belangrijke schakel in de ICT-voorzieningen van scholen. Meer leerlingen, devices en digitale leermiddelen of andere online diensten zorgen voor een zware belasting van het netwerk. Daarmee is een goede en betrouwbare internetverbinding een belangrijke randvoorwaarde voor digitaal onderwijs geworden.

Dark Fiber maakt het mogelijk een veilig en betrouwbaar gesloten netwerk te realiseren voor het onderwijs. Wij adviseren scholen uitgebreid over de optimale snelheid en bieden ondersteuning in het netwerkontwerp zodat deze toekomstbestendig is en eenvoudig te managen. Neem hiervoor vooral contact met ons op.

Doe de postcodecheck

Altijd een goed ontwerp Altijd een goed ontwerp

In het voortraject denken we samen met u het ideale netwerk ontwerp uit. Door onze ervaring weten we wat wel/niet goed werkt in (bijna) elke situatie. Zo bent u verzekerd van een toekomstvaste inrichting van uw netwerk.

Snelheden van 100 Gbit/s en hoger Snelheden van 100 Gbit/s en hoger

De bandbreedtes die u met Dark Fiber realiseert zijn enorm. De snelheid is gegarandeerd en mogelijk tot 100 Gbit/s. Meer bandbreedte nodig? Met parallelle fibers is nog veel meer mogelijk.

Controle over uw netwerk Controle over uw netwerk

U (of uw automatiseerder) behoudt volledige controle over het netwerk. Wij managen de dark fiber zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw netwerk.

Betrouwbare verbinding voor het onderwijs

Darkfiber.nl biedt u de garantie van de meest kosteneffectieve oplossing. Is er veel dataverkeer tussen uw hoofdlocatie en overige locaties? Of wilt u verzekerd zijn van een optimale bereikbaarheid? Dan is dark fiber een goede optie. Met snelheden tot 100 Gbit/s hoeft u zich geen zorgen meer te maken over extra verbindingen om de bandbreedte te garanderen.

Onbeperkte bandbreedtes voor het koppelen van meerdere locaties
Zeer hoge gegarandeerde netwerkbeschikbaarheid van 99,9%
Optimale verbinding cloud toepassingen met het eigen netwerk
Geen datalimiet of Fair Use policy
Veilig met elkaar communiceren
Altijd en overal toegang tot dezelfde bestanden en applicaties

Ongelimiteerde mogelijkheden

Essentieel voor veeleisende toepassingen

Doe de Postcode Check

Ontdek of Dark Fiber leverbaar is op uw bedrijfslocatieNieuws
CWDM vs. DWDM
CWDM vs. DWDM

CWDM of DWDM? Het verschil is vaak niet duidelijk. Wat…

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag offerte aan