Datacenter Dark Fiber verbinding

  • Zelf controle over uw data
  • Van Amsterdam tot Frankfurt
  • Werken met minimale latency

Directe verbinding met elk datacenter wereldwijd

Een directe verbinding met een datacenter is onmisbaar voor elke onderneming om verschillende redenen. DataWeb biedt de mogelijkheid om directe verbindingen met elk datacenter in Nederland te realiseren. Van Telecity tot Equinix tot Interxion.

Door gebruik te maken van de beschikbare infrastructuur, koppelt DataWeb uw vestiging moeiteloos aan een datacentrum. Deze verbinding gaat niet over het internet waardoor u bijna geen latency ondervindt.

Ons netwerk rijkt wereld. Wij stellen alles in het werk om voor u de verbinding te realiseren. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Doe de postcodecheck

Altijd een goed ontwerp

Altijd een goed ontwerp

In het voortraject denken we samen met u het ideale netwerk ontwerp uit. Door onze ervaring weten we wat wel/niet goed werkt in (bijna) elke situatie. Zo bent u verzekerd van een toekomst vaste inrichting van uw netwerk.

Snelheden van 100 Gbit/s en hoger

Snelheden van 100 Gbit/s en hoger

De bandbreedtes die u met Dark Fiber realiseert zijn enorm. De snelheid is gegarandeerd en mogelijk tot 100 Gbit/s. Meer bandbreedte nodig? Met parallelle fibers is nog veel meer mogelijk.

Controle over uw netwerk

Controle over uw netwerk

U (of uw automatiseerder) behoudt volledige controle over het netwerk. Wij managen de dark fiber zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw netwerk.

Dark Fiber verbinding met uw datacenter

Darkfiber.nl biedt u de garantie van de meest kosteneffectieve oplossing. Biedt de bestaande verbinding met uw datacenter onvoldoende bandbreedte? Dan zorgen wij dat u met Dark Fiber een directe verbinding krijgt met uw datacenter. Met snelheden tot 100 Gbit/s hoeft u zich geen zorgen meer te maken over extra verbindingen om de bandbreedte te garanderen.

Onbeperkte bandbreedtes voor het koppelen van meerdere vestigingen.
Zeer hoge gegarandeerde netwerkbeschikbaarheid van 99,9%.
Optimale verbinding cloud toepassingen met het eigen netwerk.
Geen datalimiet of Fair Use policy
Zelf controle over uw data
Een directe verbinding met elk datacenter wereldwijd.

Ongelimiteerde mogelijkheden

Essentieel voor veeleisende toepassingen

Nieuws
CWDM vs. DWDM
CWDM vs. DWDM

CWDM of DWDM? Het verschil is vaak niet duidelijk. Wat…

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag offerte aan