Eurofiber Glasvezel / Dark Fiber

“Wij leveren de beste klantenservice op het Eurofiber netwerk!

Over het Eurofiber netwerk

Eurofiber heeft een uitgebreid open glasvezelnetwerk met een landelijke dekking in Nederland. In totaal is het netwerk momenteel 25.500 km lang. De afgelopen jaren heeft Eurofiber het netwerk ook buiten Nederland uitgebreid tot Belgi├ź en Duitsland. Met meer dan 12.000 locaties en 550 bedrijventerreinen is er voldoende mogelijkheid tot aansluiting van zakelijk glasvezel voor uw bedrijf.

eurofiber-netwerk-nederland

eurofiber glasvezel

Waarom Eurofiber Glasvezel via DarkFiber?

Wij leveren al meer dan 20 jaar zakelijke internetverbindingen. Eerst koper, nu glasvezel. Wij kennen de markt zo goed dat we altijd de beste oplossing vinden.
FttO bieden wij standaard 1:1 aan. Dat wil zeggen geen overboeking, dus geen andere bedrijven waarmee u de verbinding deelt. Zo bent u verzekerd van uw snelheid. Het verschil merkt u vooral op piekmomenten,
DarkFiber.nl levert altijd. We gaan altijd opzoek naar de mazen in het netwerk om een passende oplossing voor u te vinden.
DarkFiber geeft u 24/7 support en monitoring op uw netwerk. Bij ons geen callcenter, maar contact met engineers die snel op zoek kunnen naar antwoorden op uw vragen.
Vraag informatie aan!

De Scherpste Tarieven voor Glasvezel. Altijd en Overal!

Bent u de volgende tevreden klant? Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij checken de beste aanbiedingen op uw postcode!
Vraag informatie aan!
Vraag nu Dark Fiber aan!

DarkFiber levert Altijd en Overal

Bent u de volgende tevreden klant van ons? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Vraag nu Dark Fiber aan!