Tussen Twee (of meer) Locaties –  Dark Fiber voor Bedrijven

“Met Dark Fiber hebben we nu eindelijk onze verbinding met het warehouse zodat we data direct kunnen versturen. 

Zonder dat we hiervoor afhankelijk zijn van de bandbreedte!”

Meest Kosteneffectieve Oplossingen

Darkfiber.nl biedt u de garantie van de meest kosteneffectieve oplossing. Is er veel dataverkeer tussen uw hoofdlocatie en het warehouse? Of heeft een server op een tweede locatie staan waar een snelle verbinding onmisbaar is? Dan is dark fiber een goede optie. Met snelheden tot 100 Gb/s hoeft u zich geen zorgen meer te maken over extra verbindingen om de bandbreedte te garanderen.

Waarom FttO van DarkFiber?

Wij leveren al meer dan 25 jaar zakelijke internetverbindingen. Eerst koper, nu glasvezel. Wij kennen de markt zo goed dat we altijd de beste oplossing vinden.
FttO bieden wij standaard 1:1 aan. Dat wil zeggen geen overboeking, dus geen andere bedrijven waarmee u de verbinding deelt. Zo bent u verzekerd van uw snelheid. Het verschil merkt u vooral op piekmomenten,
DarkFiber.nl levert wereldwijd directe verbindingen met datacenters. Wij sluiten elk datacenter aan op uw interne netwerk zodat u hier zorgeloos gebruik van kunt maken. Natuurlijk met de hoge gegarandeerde snelheid!

Ze denken goed mee over mogelijke oplossingen

“Ik heb de samenwerking met DataWeb als plezierig ervaren. De kundigheid en servicegerichtheid van jullie medewerkers en snelheid van acteren zijn als zeer prettig ervaren en doet ons sterken in de gedachte dat we nog steeds een goede partner hebben in DataWeb!

Moneyou

logo moneyou

dark fiber tussen twee locatie

Meest Betrouwbare Provider

De meest betrouwbare provider biedt u meer dan alleen een verbinding. Zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van internet voor uw bedrijf. Geen collega’s meer die bellen over trage verbindingen of verbindingen die eruit liggen. Wij nemen de zorgen uit handen.

ACM kwaliteit

Ontbundelde Toegang

De ACM heeft eind 2013 onderzoek gedaan naar de concurrentie op de zakelijke glasvezel markt. Uit dit onderzoek is gebleken dat er nog voldoende concurrentie is waardoor de verplichtingen, opgelegd door de ACM, niet nodig zijn. Wij zijn een van de partijen die de concurrentie aangaat met KPN om bedrijven van de beste oplossing te voorzien.

Glasvezel aanleggen

Glasvezel Aanleggen

Is er geen glasvezel inpandig aanwezig? Dan zullen wij het glasvezel aanleggen zodat u van een snelle verbinding gebruik kan maken. Van te voren verzorgen wij een uitgebreide Site Survey waarin we een insschatting maken van de situatie en de benodigde graafwerkzaamheden. Vervolgens wordt alles geregeld van vergunningaanvraag bij de gemeente tot aansluiting in het pand.

Vraag nu Dark Fiber aan!

DarkFiber levert Altijd en Overal

Bent u de volgende tevreden klant van ons? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Vraag nu Dark Fiber aan!
Vraag nu Dark Fiber aan!

DarkFiber levert Altijd en Overal

Bent u de volgende tevreden klant van ons? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Vraag nu Dark Fiber aan!